Aktiv feriecruise
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

Aktiv feriecruise

Aktiv ferie – et cruise trenger ikke å være kjedelig!

Cruiseskip er utstyrt med en imponerende rekke aktiviteter for både barn og voksne. Test kreftene dine i en klatrevegg, utfordre reisefølget ditt i bokseringen, stå på skøyter eller konkurrer i basketball, volleyball, squash, badminton, tennis eller fotball på de store utendørsbanen.

Ta et slag minigolf, en omgang bowling, forbrenn kalorier og energi i gymsalen og på løpebanen eller ta en svømmetur i bassenget. Mulighetene om bord er endeløse.

Vi bruker vanligvis bare én dag på sjøen i løpet av én ukes cruise, så det er rikelig med anledninger til å oppleve de mange spennende destinasjonene på land. Dra ut å snorkle blant de vakre korallrevene, svøm med delfiner, lære å surfe, spill golf lokalt, ta en tur i fjellene eller utforsk de mange spennende havnene der skip legger til.

Vi pleier å si at hvis du kjeder deg på cruise, så det er din egen skyld – det er aktiviteter om bord og på land for alle!

Se våre aktuelle tilbud her og finn din neste drømmetur

 

Wellness – ren avslapning og velvære

Nyt et avslappende cruise fult av velvære og helse.

Om bord et cruiseskip finner du alt du trenger for å nyte en avslappende ferie, men også alt du har drømt om innen spa-behandlinger og selvpleie.

Skjem deg bort med massasje f.eks. body scrub, kroppsinnpakning, ansiktsbehandling og mye mer som kan settes sammen etter dine ønsker. Flere av rederiene har spesielle spa-pakker hvor du får gratis adgang til alle spa-fasilitetene, slik at du virkelig kan slappe av.

Drøm deg bort og nyt den vakre utsikten mens kroppen vil bli pleiet og sjelen og sansene vil bli stimulert med aromatiske oljer og avslappende musikk. Bruk ferien til å ta vare på deg selv og gjør underskudd til overskudd.

Kontakt våre dyktige reisekonsulenter og finn ditt drømmecruise.