Corona-virus
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

Corona-virus

Viktig informasjon om coronavirus

UTENRIKSDEPARTEMENTET FRARÅDER ALLE IKKE NØDVENDIGE REISER TIL HELE VERDEN INDTILL 20. AUGUST. HAR DU EN REISE I DEN PERIODE, SÅ KONTAKTER VI DEG SÅ FORT VI KAN I DEN REKKEFØLGE MAN SKAL REISE. DU BEHØVER DERFOR IKKE KONTAKTE OSS, VI KONTAKTER DEG.

VI HÅPER PÅ DERES FORSTÅELSE I DENNE EKSTRAORDINÆRE SITUASJONEN.

MyCruise følger utviklingen nøye og følger alltid instruksjonene fra UD
Nylig har flere tilfeller av COVID-19-infeksjon blitt identifisert i hele verden, og hos MyCruise overvåker vi situasjonen nøye.

Hvordan påvirker coronavirus min reise?
Utenriksdepartementet fraråder å reise til en rekke land og områder relatert til coronaviruset. Du kan holde deg oppdatert med anbefalingene deres her.

Hvordan skal jeg forholde til situasjonen hvis jeg allerede har bestillt en reise?
Hvis du har bestilt en tur til et område der Utenriksdepartementet fraråder all unødvendig reise og det er 7 dager eller mindre til avreise, vil vi kontakte deg personlig med et tilbud om å booke om til en alternativ cruisetur mot å betale eller få forskjellen tilbakebetalt i forhold til den opprinnelige booket cruise-tur.

Hvis du ikke ønsker å reise, og det er mer enn 7 dager igjen, og der Utenriksdepartementet ikke råder reise til det spesifikke området, gjelder vår generelle avbestillingsregler

 

Hva gjør cruiserederiene?
I tillegg til velvære, kulinariske opplevelser og fantastisk underholdning, er gjestenes sikkerhet ombord på cruiseskipene rederienes høyeste prioritet.

På grunn av Corona-viruset har cruiserederiene innført veldig skjerpede regler for ombordstigning. Ved innsjekking til ethvert cruise skal alle passasjerer alltid fylle ut en «på tro og ære erklæring» om at man ikke er syk, smittebærende osv. Her har rederiene av hensyn til passasjerenes sikkerhet, skjerpet kontrollen. Cruisegjester med tegn eller symptomer på sykdom og feber vil bli kontrollert før ombordstigning. Ved konstatert feber og for høy kroppstemperatur kan man nektes ombordstigning.
Cruisegjester, uansett nasjonalitet, som har besøkt eller reist gjennom plasser med høy 
smittespredning (varierer fra rederi til rederi) før seilingsdato, kan bli nektet ombordstigning på cruiseskipet uansett hvilken havn skipet seiler fra.

Her har vi samlet de enkelte cruiserederienes veiledning (på engelsk), som vi anbefaler at du leser:

Costa Cruises
Norwegian Cruise Line

MSC Cruises
Royal Caribbean Cruise Line
Celebrity Cruises
Azamara Cruises
Holland America Line
Princess Cruises
Carnival Cruises

Har du ytterligere spørsmål i forbindelse med cruiset ditt før avreise i forhold til dette, er du velkommen til å kontakte oss på tlf. 23 96 09 24


Sist oppdatert: 18. maj 2020