Corona-virus
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

Corona-virus

Viktig informasjon fra rederiene

I forbindelse med utbrudd av Corona-virus kan det være at du har spørsmål om cruiset ditt, ikke bare cruise i Asia, men også cruise i Europa, Karibia og øvrige land.

I tillegg til velvære, kulinariske opplevelser og fantastisk underholdning, er gjestenes sikkerhet ombord på cruiseskipene rederienes høyeste prioritet.

På grunn av Corona-viruset har cruiserederiene innført skjerpede regler for ombordstigning. Cruisegjester, uansett nasjonalitet, som har besøkt eller reist gjennom flyplasser i transitt på det kinesiske fastland, Hong Kong og Macau i løpet av de siste 14 til 30 dager (varierer fra rederi til rederi) før seilingsdato, vil bli nektet ombordstigning på cruiseskipet uansett hvilken havn skipet seiler fra. Ved innsjekking til ethvert cruise skal alle passasjerer alltid fylle ut en «på tro og ære erklæring» om at man ikke er syk, smittebærende osv. Her har rederiene av hensyn til passasjerenes sikkerhet, skjerpet kontrollen. Cruisegjester med tegn eller symptomer på sykdom og feber vil bli kontrollert før ombordstigning. Ved konstatert feber og for høy kroppstemperatur kan man nektes ombordstigning.

Her har vi samlet de enkelte cruiserederienes veiledning (på engelsk):

Costa Cruises
Norwegian Cruise Line
MSC Cruises
Royal Caribbean Cruise Line
Celebrity Cruises
Azamara Cruises
Holland America Line
Princess Cruises
Carnival Cruises

Har du ytterligere spørsmål i forbindelse med cruiset ditt før avreise i forhold til dette, er du velkommen til å kontakte oss på tlf. 23 96 09 24