Bestill reisen - med ekstra tryghet

Vi forstår godt om du bli usikker av den voldsomme mediaomtalen av Coronaviruset. Selv om vi som de alle fleste i reiselivsbransjen håper og forventer at situasjonen kommer under kontroll i løpet av de neste par månedene, kan vi godt forstå at dine ferieplaner kanskje legges litt på is. Om man gjerne vil få sommerferien på plass snarest mulig, men samtidig vil se tiden an og være sikker på at man kan komme seg av sted, har vi sørget for ekstra trygghet for deg i denne helt spesielle situasjonen og tilbyr derfor fordelaktige avbestillingsbetingelser med en rekke av de rederiene vi samarbeider med.

Mange av cruisene har aldri vært billigere enn de er nå. Kombinert med den ekstra tryggheten i form at gode avbestillingsvilkår som du får med i prisen, er det et veldig godt tidspunkt å sikre seg drømmecruiset til en riktig god pris – med ro i magen.


Se rederienes gode avbestillings- og endringsvilkår her:

MSC Cruises

For alle cruise med avreise senest 30. september 2020 kan man gratis fram til 48 timer før avreise ombooke til et nytt cruise med MSC med avreise innen de neste 12 måneder. Ombookingen skal være til et cruise i samme område som det tidligere, dvs. om man har et cruise i Middelhavet skal ombookingen også være i Middelhavet.

Vær oppmerksom på at prisen for det nye cruise blir satt av MSC da de sjekker hva prisen var - på datoen du bestilte det originale cruiset. Avbestillingsbetingelsene fra første cruise følger også videre til det nye cruise.

 

Costa Cruises

For alle cruise med avreise senest 31. august 2020 kan man gratis fram til 48 timer før avreise ombooke til et nytt cruise med Costa Cruises med avreise innen de neste 12 måneder. 

Norwegian Cruise Line

For cruise med avreise senest 30. november 2020 får man ved avbestilling fram til 48 timer før avreise, et tilbodebevis på hele beløpet til bruk for et nytt cruise med Norwegian Cruise Line. 
Tilgodebeviset kan brukes fritt fram til avreise senest 31. desember 2022. 

OBS! Tilgodebevis kan bare brukes hos MyCruise og kan ikke refunderes eller utbetales.

 

Royal Caribbean

For cruise med Royal Caribbean får man ved avbestilling fram til 48 timer før avreise, et tilbodebevis på hele beløpet til bruk for et nytt cruise med
Royal Caribbean. Tilgodebeviset kan brukes fritt fram til avreise senest 31. desember 2021.

OBS! Tilgodebevis kan bare brukes hos MyCruise og kan ikke refunderes eller utbetales.

 

Celebrity Cruises

For cruise med Celebrity Cruises får man ved avbestilling fram til 48 timer før avreise, et tilbodebevis på hele beløpet til bruk for et nytt cruise med Celebrity Cruises.  Tilgodebeviset kan brukes fritt fram til avreise senest 31. desember 2021.

OBS! Tilgodebevis kan bare brukes hos MyCruise og kan ikke refunderes eller utbetales.

 

Azamara

For cruise med Azamara får man ved avbestilling fram til 48 timer før avreise, et tilbodebevis på hele beløpet til bruk for et nytt cruise med Azamara. Tilgodebeviset kan brukes fritt fram til avreise senest 31. desember 2021.

OBS! Tilgodebevis kan bare brukes hos MyCruise og kan ikke refunderes eller utbetales.

 

Holland America Line

For cruise med avreise senest 31. juli 2020 får man ved avbestilling fram til 48 timer før avreise, et tilgodebevis på hele beløpet til bruk for et nytt cruise med Holland America Line.
Tilgodebeviset skal innløses senest 31. december 2020 for et cruise med avreise senest 31. desember 2021.

OBS! Tilgodebevis kan bare brukes hos MyCruise og kan ikke refunderes eller utbetales.

 

Princess Cruises
 
For alle cruise med avgang i perioden 11. mai til 31. juli 2020, får du ved avbestilling opptil 48 timer før avreise full refusjon for et nytt cruise med Princess Cruises. Kupongen kan brukes fritt frem til avreise senest 31. desember 2021.
For alle cruise med avgang i perioden 1. august til 15. oktober 2020, hvis du avbestiller opp til 30 dager før avreise, vil du motta en kupong for hele beløpet som du kan bruke på et nytt cruise med Princess Cruises. Kupongen kan brukes fritt frem til avreise 31. desember 2021.

 

 

OBS!

Ovenstående gode vilkår gjelder kun for selve cruiset. For evt. bestilte flybilletter og hotellovernattinger gjelder MyCruises alminnelige avbestillingsbetingelser. Det samme gjelder for perioder/cruise som ligger utenfor ovennevnte tidsrammer.  Vi tar forbehold om pågående endringer.

 

Sist oppdatert: 2. juni 2020