Ekstra tryghet
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

Bestill reisen - med ekstra tryghet

 

Vi forstår godt om du bli usikker av den voldsomme mediaomtalen av Coronaviruset. Selv om vi som de alle fleste i reiselivsbransjen håper og forventer at situasjonen kommer under kontroll i løpet av de neste par månedene, kan vi godt forstå at dine ferieplaner kanskje legges litt på is. Om man gjerne vil få sommerferien på plass snarest mulig, men samtidig vil se tiden an og være sikker på at man kan komme seg av sted, har vi sørget for ekstra trygghet for deg i denne helt spesielle situasjonen og tilbyr derfor fordelaktige avbestillingsbetingelser med en rekke av de rederiene vi samarbeider med.

Mange av cruisene har aldri vært billigere enn de er nå. Kombinert med den ekstra tryggheten i form at gode avbestillingsvilkår som du får med i prisen, er det et veldig godt tidspunkt å sikre seg drømmecruiset til en riktig god pris – med ro i magen.


Se rederienes gode avbestillings- og endringsvilkår her:

MSC Cruises

AVBESTILLING:
Cruise som er bestilt i perioden 11. mars – 31. mai 2020:
For alle cruise med avreise før 30. juni 2020 koster det kun 500,- pr. pers. å avbestille fram til 21 dager før avreise. Gjelder ikke WorldCruises.

OMBOOKING:
For alle cruise, uansett destinasjon, med avreise før 30. juni 2020 kan man gratis fram til 48 timer før avreise ombooke til et nytt cruise med MSC med avreise innen de neste 12 måneder. Ombookingen skal være til et cruise i samme område som det tidligere, dvs. om man har et cruise i Middelhavet skal ombookingen også være i Middelhavet. Gjelder ikke World Cruises.

 

Costa Cruises

Det er gratis avbestillingsgebyr for alle cruise fram til 1. mai 2020.
Gjelder bare for cruise som er bestilt i perioden 10. mars  - 1. mai 2020.

Gjelder ikke for WorldCruises.

 

Norwegian Cruise Line

For cruise med avreise senest 30. september 2020 får man ved avbestilling fram til 48 timer før avreise, et tilbodebevis på hele beløpet til bruk for et nytt cruise med Norwegian Cruise Line.
Gjelder bare for cruise som er bestilt før 10. mars 2020.
Tilgodebeviset kan brukes fritt fram til avreise senest 31. desember 2022

OBS! Tilgodebevis kan bare brukes hos MyCruise og kan ikke refunderes eller utbetales.

 

Royal Caribbean

For alle cruise med avreise senest 31. juli 2020 kan man inntil 42 dager før avreise avbestille mot et gebyr på kun 500.- pr.pers.

For cruise med avreise senest 31. juli 2020 får man ved avbestilling mellom 41 dager og 48 timer før avreise et tilgodebevis på hele beløpet til bruk for et nytt cruise med Royal Caribbean.
Tilgodebeviset kan brukes fritt fram til avreise senest 31. desember 2021.

OBS! Tilgodebevis kan bare brukes hos MyCruise og kan ikke refunderes eller utbetales.

 

Celebrity Cruises

For alle cruise med avreise senest 31. juli 2020 kan man inntil 42 dager før avreise avbestille mot et gebyr på kun 500,- pr.pers.

For cruise med avreise senest 31. juli 2020 får man ved avbestilling mellom 41 dager og 48 timer før avreise et tilgodebevis på hele beløpet til bruk for et nytt cruise med Celebrity Cruises.
Tilgodebeviset kan brukes fritt fram til avreise senest 31. desember 2021.

OBS! Tilgodebevis kan bare brukes hos MyCruise og kan ikke refunderes eller utbetales.

 

Azamara

For alle cruise med avreise senest 31. julie 2020 kan man inntil 91 dager før avreise avbestille mot et gebyr på kun 150,- pr.pers
For cruise hvor det er mellom 90 dager og 48 timer til avreise, får man ved avbestilling mellom 41 dager til 48 timer før avreise et tilgodebevis på hele beløpet til bruk for et nytt cruise med Azamara.

Tilgodebeviset kan brukes fritt fram til avreise senest 31. desember 2021.

OBS! Tilgodebevis kan bare brukes hos MyCruise og kan ikke refunderes eller utbetales.

 

Holland America Line

For alle cruise fram til avreise 15. oktober 2020 får du ved avbestilling mer enn 30 dager til avreise et tilgodebevis på hele beløpet til bruk for et nytt cruise med Holland America Line.
Tilgodebeviset kan brukes fritt fram til avreise senest 31. desember 2021.

Gjelder kun for cruise som er bestilt i perioden 10. mars –  1. mai 2020.
OBS! Bestilling og innløsing av tilgodebevis må skje senest 30 dager før avreise. Tilgodebevis kan bare brukes hos MyCruise og kan ikke refunderes eller utbetales.

 

OBS!

Ovenstående gode vilkår gjelder kun for selve cruiset. For evt. bestilte flybilletter og hotellovernattinger gjelder MyCruises alminnelige avbestillingsbetingelser. Det samme gjelder for perioder/cruise som ligger utenfor ovennevnte tidsrammer.  Vi tar forbehold om pågående endringer.

 

Sist oppdatert: 18. mars 2020