Parkering
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

Cruiseskipene som seiler fra København vil i de aller fleste tilfellene seile fra den nye cruiseterminalen Oceankaj (Ocean Port) i Nordhavn.

Parkering i Oceankaj i Nordhavn
Det er mulig å benytte den offentlige parkeringsplassen som ligger ca 50–100 meter fra skipene. Det er plass til rundt 200 biler, og det er en betalingsplass uten mulighet for forhåndsreservering.  


Just-Drive-parkering i Københavns Havn (Nordhavn og Langelinie Cruiseterminal)

Selskapet Just-Drive tilbyr også parkering i Københavns Havn. Velg parkeringsplass og fyll ut skjemaet nedenfor, så gjør Just-Drive resten. Hvis du har spørsmål om parkering,
kontakt Just-Drive på tlf. 7026 2224(åpent hele døgnet). Merk, Just-Drive er ikke en del av MyCruise, men en uavhengig leverandør av parkering i Københavns Havn og alle henvendelser om parkering med Just-Drive gjøres derfor ved å ringe Just-Drive på tlf. 7026 2224.


Slik fungerer parkering med Just-Drive:

Avgang fra Københavns Havn
Ved ankomst på ønsket møtested (Nordhavn eller Langelinie Cruiseterminal) venter Just-Drives medarbeidere i røde gensere og caps, så de er lett å oppdage, og de kjører bilen derfra til Just-Drives P-hus.

Ankomst ved Københavns Havn
For å unngå ventetid er det viktig at dere ringer til Just-Drive på tlf. 7026 2224 ca. 30 min. før du ønsker å få levert bilen. Bilen vil da være klar for henting på ønsket hentested.