Betaling av reisen 

Ved bekreftelse av reisen innkreves et depositum som motsvarer våre leverandørers betalingsbetingelser samt evt. gebyr for avbestillingsforsikring. Depositumet skal være overført til MyCruise innen den dato som er påført tilsendte faktura. Restbeløpet vil også bli innkrevd i henhold til våre leverandørers betalingsbetingelser og skal uten purring være MyCruise i hende innen den dato som er påført tilsendte faktura.

Vær oppmerksom på at flere av våre leverandører krever 25 % av reisens pris i depositum og som skal betales kort tid etter bestilling. Restbeløpet skal ofte betales 3 måneder før avreise. Overholdes ikke betalingsdatoene som er påført fakturaen, forbeholder vi oss retten til å annullere reisen og det innbetalte depositumet går tapt. Reservasjon foretatt mindre enn 90 dager før avreise, mottas oftest kun mot full forskuddsbetaling. Dersom bekreftelse av det ønskede ikke oppnås, tilbakebetales beløpet i sin helhet.

Det pålegges som hovedregel ikke kortgebyr på betalinger foretatt med betalingskort. Unntakelse er om kortet er firmakort eller er utstedt i et land som er utenfor EØS.

Billetter 

Hvis du skal reise med MSC Cruises, Costa Cruises, Carnival Cruise Line, Princess Cruises eller Holland America Line, blir billettene dine først frigitt når du har gjennomført online-innsjekking. Derfor er det svært viktig at du gjennomfører online-innsjekking så snart som mulig etter at du har mottatt bestillingsnummer og annen informasjon fra MyCruise. Du har selv ansvaret for å hente reisedokumentene dine, men ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål eller utfordringer med dette.

Les mer om online innsjekking her.

Hvis avbestilling av en flyreise utløser refusjon fra våre leverandører, forbeholder MyCruise ApS seg retten til å kreve et ekspedisjonsgebyr på 50% av det refunderte beløpet for å dekke håndteringen av bestillingen.