Argentina - Buenos Aires

Buenos Aires er hovedstaden og den største byen i Argentina, med 2,9 millioner innbyggere (uten forsteder). Buenos Aires er en stor og variert sammensetning av historie, arkitektur, forretningsliv, mote, sport, dans, god mat, vin og mye mer.
Det er ikke grenser for hva man kan oppleve i tangoens hovedstad, som byr på mange livlige nabolag, hver med sin sjarme. Det største problemet er at uansett hvor mye tid man tilbringer i Buenos Aires, kunne man fint ha brukt mer.

Verd å se
Palermo - et stort område der man finner byens botaniske hage, parken Bosque de Parlermo og ikke minst Plaza Serrano, med sine mange butikker, restauranter og trendy barer.
Puerto Madero er et gammelt havneområde som har vært gjennom en enorm byfornyelse, og som i dag har blitt et moderne og velstående nabolag med skyskrapere, restauranter og nattklubber. Her ligger også den imponerende "Woman's Bridge".
La Boca er en deilig gamle bydel, med fargerike husfasader og et blomstrende kulturliv. Her er ikke minst tangoen i sentrum, i tillegg til fotballklubben Boca Juniors med sitt stadion "La Bombonera".


Valuta
Argentinsk peso (ARS)

Vær

Foretrukne cruise