Sør-Afrika - Cape Town

Cape Town er Sør-Afrikas nest største by med sine rundt 800 000 innbyggere (med forsteder 3,4 millioner). Cape Town ligger i den sydlige delen av Sør-Afrika, 50 kilometer fra Kapp det Gode Håp og med kyst ut mot Atlanterhavet.
Byen er en gammel nederlandsk og britisk koloni og dette har preget både byggestilen og kulturen i byen. Cape Town er i dag mer kosmopolitisk og europeisk enn andre storbyer i Sør-Afrika.

Verdt å se
Ta taubanen opp Table Mountain og nyt den helt ubeskrivelige utsikten og naturen i Table Mountain National Park. Bor det en eventyrer i deg, kan du også rappellere 112 meter nedover fjellet.
Får du ikke nok av den vakre naturen, og har du god tid, bør du besøke Afrikas sydligste punkt, Kapp det Gode Håp, der Atlanterhavet og Det indiske hav møtes.
Se den verdensberømte pingvinkolonien ved Boulders Beach. En stor opplevelse for både barn og voksne, men vær forsiktig og vis hensyn – ikke mat eller klapp pingvinene. Selv om de ser søte ut, har de skarpe nebb!
30 minutter fra Cape Town sentrum ligger Norrdhoek Farm Village som med sine vakre sandstrender, gode restauranter, spennende butikker og mye mer har alt du kan tenke deg.  

Valuta
Sørafrikansk rand (ZAR)

Vær

Foretrukne cruise