Autralien - Darwin

Darwin ligger i Australia, i den nordligste delen av The Northern Territory. Byen har ca. 130 000 innbyggere og er oppkalt etter naturforskeren Charles Darwin, av noen engelske sjøfarere som ankom byen i 1893. Darwin er i Australia kjent for et multikulturelt samfunn med mange ulike nasjonaliteter, som med en avslappet livsstil nyter byens mange kulturelle tilbud og det lekre tropiske klimaet.

Verdt å se
Museum & Art Gallery of the Northern Territory formidler Darwins historie og gjør det spennende for alle å lære om byen. Prøv bl.a. "det sorte rom", som gjenskaper stemningen fra orkanen Tracy, som ødela over 70 % av byen og drepte 71 mennesker.
Nyt en spasertur på kaien "Darwin Wharf Precinct", der du også finner mange innbydende restauranter og barer. Stedet var et mål for japanske bomber under 2. Verdenskrig, der flere av byens havnearbeidere ble drept. I dag er det reist monumenter til minne om ofrene.
Hvis du vil lære mer om Darwins rolle under 2. Verdenskrig, er Defence of Darwin Experience - Darwins militærmuseum et spennende interaktivt museum, som det er verd å besøke.
Mindil Beach er absolutt også verd å stikke innom. Her er atmosfæren fantastisk, med markeder både om dagen og kvelden, og ikke minst solnedgangen fra stranden er verd synet.

Valuta
Australske dollar (AUD)

Vær

Foretrukne cruise