De Forente Arabiske Emirater - Dubai

Dubai ligger på Den arabiske halvøy, i den sørlige delen av Den persiske golf, og er den mest befolkede byen i de syv emiratene som utgjør De forente arabiske emirater, med ca. 2,1 millioner innbyggere.
Dubai er en meget moderne, liberal og velstående by, med muligheter der kun fantasien setter grenser En stor oase i ørkenen, fylt med ekstrem luksus, fornemme restauranter, de beste handlemulighetene og imponerende byggverk (bl.a. verdens høyeste bygning, Burj Khalifa 829 m.).

Verdt å se
Opplev utsikten fra verdens høyeste bygning, Burj Khalifa på 829 meter. Ganske enkelt et must å oppleve. Er man lur, lønner det seg å bestille en tur opp i bygningen på forhånd, hvis man vet hvilken dag man ankommer. Da sparer man både ventetid og penger.
Gå heller ikke glipp av fontenene i bunnen av Burj Khalifa, som på imponerende vis spruter vann 150 meter opp i luften, i et imponerende vann-, lyd- og lysshow.
Prøv vannskliene i Wild Wadi vannpark. En morsom måte å bruke tiden på, for både barn og voksne.
Herfra ser man også Burj Al Arab (arabernes tårn), der man kan komme opp og nyte en ettermiddagste og betrakte utsikten ut til Den persiske gulfen.

Valuta
De forente arabiske emirater Dirham (AED)

Vær

Foretrukne cruise