Caymanøyene - George Town

Cayman Islands ligger i det vestlige karibiske hav og er et oversjøisk territorium som tilhører Storbritannia. Hovedstaden på Cayman Islands er George Town som ligger på Grand Cayman – den største av de tre Cayman øyene. George Town har ca. 27.000 innbyggere og er kjent for å ha noen av verdens beste sandstrender. Korallrevet omkring Cayman øyene tiltrekker seg hvert år mange tusen dykkere.

Verdt å se
Seven Mile Beach er en av de fineste sandstrendene i verden. Den ligger på vestkysten nord for George Town, hvorfra man kan ta taxi eller buss til en overkommelig pris. På Seven Mile Beach er det gode muligheter til å snorkle, dykke og underholde seg med vannsportsaktiviteter – eller bare nyte det varme vannet som hele året ligger stabilt på 27-28 grader.

I George Town er den idylliske havnen pyntet med gamle fargerike kolonibygninger som ligger side om side med små nyoppførte hotell som lojalt supplerer den oversjøiske kulturen. En spasertur gjennom byen med dens sjarmerende restauranter og grønne omgivelser er en opplevelse i seg selv.

Valuta
Cayman Island Dollar (KYD)

Vær

Foretrukne cruise