USA - Alaska - Icy Strait Point

Icy Strait Point er den unike muligheten for å oppleve Alaskas ville natur. Her kan se hvaler fra skipet, lete etter brunbjørn i de store skogene og få fortalt historier fra det innfødte tlingit-folket. Havnen er en av de nyeste destinasjonene for cruiseskip og en enestående mulighet for å komme veldig nær den opprinnelige naturen og den gamle kulturen i sørlige Alaska.

 

Verdt å se

Du kan bli med på flere guidede turer fra havnen. En av de beste er "Whales, Wildlife and Brown Bear Search", der du i løpet av fem timer føres gjennom havets mangfoldighet med sjøløver, seler, marsvin og knølhvaler, gjennom skogens ville virvar av høye tretopper, spiselige bær og brunbjørner.

Hvis du tør å sveve mellom tretoppene og oppleve naturen samtidig som du får en kilende fornemmelse i magen, er verdens største svevebane en uunnværlig opplevelse. Du blir kjørt til toppen av det nærliggende fjellet, hvor du fra 1300 meters høyde sendes 5330 meter ned gjennom den ville naturen. Seks gjester sendes av sted samtidig, og ofte blir det et kappløp mot bunnen – noen ganger er farten helt oppe i 95 km/t.

Foretrekker du en dag med velsmakende, lokale retter, er det gode muligheter for det også. Du får da oppleve de lokale tilberedningsteknikkene av fisk, skalldyr og krabber, lære å filetere og grille som Alaskas tradisjoner tilsier og krydre med sesongens ville bær og urter. Det lokale bryggeriet produserer både vin og annen alkohol, samt juice.

Valuta

Amerikanske dollar (USD) 

Vær

Foretrukne cruise