Bahamas - Nassau

Nassau ligger på øya New Providence og er Bahamas sjarmerende hovedstad med ca. 250.000 innbyggere. Byen ble grunnlagt av britene i midten av det 17.århundre som Charles Town, men ble omdøpt til Nassau i 1695. Her finner man et eldorado av muligheter for shopping, ta seg et måltid og sightseeing spesielt langs den travle Bay Street eller man kan slappe av på kilometervis av vakre strender.Vær oppmerksom på at her kjører man på venstre side – akkurat som i England.


Verdt å se
Man kan lett få en hel dag til å gå på Blue Lagoon Island som har den vakreste strand med unike muligheter til å snorkle og oppleve det levende korallrevet. Vil man heller ha hodet over vann enn under, kan man svømme med lekne delfiner.
Inne i byen bør man legge veien innom det berømte British Colonial Hotel som er kjent fra to James Bond filmer. I tillegg til et lite kunstmuseum har Nassau et interessant sjørøvermuseum hvor man blir servert  både sannheter og myter om livet som sjørøver. Museet er en artig opplevelse for hele familien.

Valuta
Bahamas Dollars (BSD)

Vær

Foretrukne cruise