Middelhavet : MESSINA, ITALY
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

Italia - Sicilia - Messina

Destinasjoner og havner

Messina virker umiddelbart som en moderne by, men da byens historie kan føres tilbake til det 8.århundrede f.kr., er det en historisk gullgruve. Byen har 260 000 innbyggere, og er Sicilias tredje største by med den vakreste beliggenheten ut til Messina Stredet.

Verdt å se
Messina har mange vakre historiske bygninger som Teatro de Messina og Duomo, som er byens helt unike katedral. Byens største attraksjon er den normandiske katedralen fra 12.århundre, som ble gjenoppbygd etter et ødeleggende jordskjelv i 1908. Når dere skal rundt kan det gjøres i hest og kjerre, hvor blant annet Lido Maraone kan anbefales til shopping.  


Klima
Klimaet er typisk middelhavsklima med varme, tørre somre og milde vintre. Om sommeren er gjennomsnittstemperaturen 26 grader, mens i juli og august kan det bli helt opp til 40 grader. I vintermånedene ligger temperaturen typisk på 10-15 grader.


Valuta
Euro (EUR)

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.