Middelhavet : NAPLES, ITALY
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

Italia - Napoli

Destinasjoner og havner

Skjønne Napoli er Sør-Italias største by med 1 million innbyggere. Havnebyen ligger vakkert til ved Napoli-bukten og er et helt friluftsmuseum med sine gamle historiske bygninger, monumenter, kirker, palasser og teatre. Napoli er både storromantikk og høykultur, og blant annet kjent for verdens eldste operahus Teatro San Carlo og som pizzaens fødeby.

Verdt å se
Napoli har et vell av attraksjoner, men Cappella Sansevero Museet skal ses sammen med Palazzo Reale Napoli, som er en miniutgave av det franske Versailles. 

Vulkanen Vesuv er en helt annen naturopplevelse. Hvis man kommer opp på toppen av vulkanen, blir man belønnet med en helt unik utsikt ut over Napoli-bukten.
Hvis an gjerne vil shoppe, skal man ta turen til Waterside Shops, hvor de eksklusive forretningene ligger side om side sammen med gode restauranter.

Klima
Napoli har et behagelig klima, takket være Middelhavsbrisen som gir byen milde vintre og kjøligere somre enn inne i landet. August måned er den varmeste måneden på året med 30 grader. Det er best å besøke byen fra april til juni og fra september til oktober.

Valuta
Euro (EUR)

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.