Middelhavet : PALERMO, ITALY
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

Italia - Sicilia - Palermo

Destinasjoner og havner

På øya Sicilia i det sørlige Italia ligger Palermo, som med 1,2 millioner innbyggere (inklusiv forsteder) er den femte største byen i landet, og hovedstaden på Sicilia. Byen er spesielt kjent for sin historie, kultur, gastronomi og arkitektur, som har gjort byen til en av de mest spennende destinasjonene i Middelhavet. Men man kan heller ikke unngå å nevne at byen også er kjent som et viktig område for den berømte sicilianske mafiaen "Cosa Nostra".

 

Verdt å se
Se de vakre bygningsverkene som byen kan være stolte av. For eksempel Palermo Cathedral. En fantastisk flott kirke i sentrum av byen.
Kirken Palazzo dei Normanni med sitt fine kapell og de fine mosaikkene i Monreale katedralen, som ligger litt utenfor Palermo.
Har du gode nerver og liker du spenning, så er Catacombe di Capuchins et spennende besøk. Her er gamle skjeletter stilt ut på makabert vis langs veggene i krypten. Fascinerende, uhyggelig og ikke for sarte sjeler.

 

Klima
Middelhavsklima med varme sommermåneder med temperaturer mellom 25 og 30 grader, og milde vintermåneder med temperaturer mellom 10 og 15 grader.

 

Valuta
Euro (EUR)

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.