Middelhavet : VENICE, ITALY
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

Italia - Venezia

Destinasjoner og havner

Venezia ligger i det nordøstlige Italia ut til Adriaterhavet, og har et innbyggertall på 270.000. Venezia ligger spredt over 118 øyer, og er derfor blitt kjent for sine mange sjarmerende kanaler, sin vakre arkitektur og folkerike plasser. Man kan fort gå seg vill i Venezias mange små smale gater og kanaler, men frykt ikke, det er bare en del av opplevelsen. Er man målrettet, vil man fort oppleve at kulturen har fått fritt spill i Venezia, så hvis man ikke vil ta en romantisk båttur på kanalene eller kaffe på en av de mange ”piazzas”, så vil det være mye annet å utforske.

Verdt å se
Piazza San Marco. Vezias berømte plass hvor tre av byens mest berømte bygningsverk ligger, kirken ”Basilica San Marco”, palasset ”Pallazo Ducale” og klokketårnet ”Torre dell’Orologio”.
Canal Grande. Kanalen er byens hovedåre, hvor de mange båtene navigerer frem og tilbake gjennom byen. Kanalen kan fungere som et godt peilemerke hvis man kjører seg litt vill.
Peggy Guggenheim Museet. Kunstmuseet huser mange spennende kunstverk samlet av kunstsamleren
Museet forteller også om Peggy Guggenheims interessante personlighet. Museet ligger ut til Canal Grande.
 

Klima
Middelhavsklima med varme somre og milde vintre.
 

Valuta
Euro (EUR)

 

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.