Fra København : AARHUS, DENMARK
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

Danmark - Aarhus

Destinasjoner og havner

Århus ligger på den jyske østkysten ved Århus Bugt, og er Danmarks nest største by med et innbyggertall på ca. 250.000. Århus er også blant Danmarks eldste byer, noe som avspeiler seg i de mange hyggelige gamle bygningsverkene og brosteinsbelagte gatene i den indre by. Århus er også kjent for sitt rike kulturliv med museer i verdensklasse, folkerike festivaler og et livlig kafé- og restaurantmiljø.

Verdt å se
ARoS. Århus’ berømte kunstmuseum er et av de største museene i Nord-Europa og tilbyr alltid spennende utstillinger. Gå heller ikke glipp av den panoramiske utsikten fra toppen av museet.
Den Gamle By. Et nasjonalt friluftsmuseum av historie og kultur, hvor man kan få en innsikt i livets gang gjennom mange århundrer i Danmark.
Strøket i Århus. Ta en gåtur gjennom Århus’ gågate hvor man kan nyte mat og drikke på en av de mange fortauskafeene og restaurantene, ta turen innom det attraktive Latinerkvarter, og ev. shoppe litt i et av de store handlesentrene, Magasin og Salling.

Klima
Temperert klima, karakterisert ved varme somre med temperaturer rundt de 20 grader, og kalde vintre med temperaturer rundt frysepunktet.

Valuta
Danske kroner (DKK)

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.