Fra København : Amsterdam (Nederlandene)
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

Nederland - Amsterdam

Destinasjoner og havner

Amsterdam er en by man kommer til å elske med sin skjønne atmosfære, sine mange hyggelige kanaler og smale hus side om side. Byen er en romantisk storby, som har et innbydende kulturliv, mange spendende attraksjoner, de berømte coffeeshops - og betraktes av mange som en av de vakreste byene i verden.

 

Verdt å se
En romantisk kanaltur rundt i billedskjønne Amsterdam er rett og slett et must. En fantastisk måte å oppleve byens atmosfære på, mens man kan slappe av og seile forbi byens mange flotte bygninger.
Et besøk på noen av de verdensberømte museene som f.eks. Rijksmuseet, Anne Frank House, Stedelijk Museum, Van Gogh Museum eller Remrandt House Museum er nok blant de absolutt mest populære attraksjonene i Amsterdam og en stor opplevelse for alle.
Red Light District er Amsterdams verdenskjente område fylt med folk som går rundt i gatene og kikker på de lettkledde kvinnene bak vinduene, de mange sexshops med sexleketøy som man aldri har forestilt seg det - og mye annet. Selv om området kan høres litt skummelt ut vil man oppleve at mange turister går rundt i gatene og betrakter dette med et smil. Dessuten betraktes kvarteret som ufarlig, men det anbefales å være forbeholden over for lommetyve, som man bør være det i alle storbyer.
Dam Plads er et møtested for mange lokale og turister i sentrum av byen, og er historisk viktig punkt, hvor man vil kunne se det Royale palasset, Kroninklijk Paleis, som tidligere har fungert som rådhus i Amsterdam.

 

Klima
Amsterdam har milde vintre med temperaturer over frysepunktet, selv om minusgrader ikke er u vanlig i forbindelse med vinder fra Sentral-Europa, Skandinavia og Europa. Somrene er varme med gjennomsnittstemperaturer opp mot 20 grader.

 

Valuta
Euro (EUR)

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.