Australia / New Zealand : Auckland (New Zealand)
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

New Zealand - Auckland

Destinasjoner og havner

Auckland ligger på nord-øyen i New Zealand og er landets største by, med ca. 1,4 millioner innbyggere. Byen er en ekte metropol, i motsetning til mange av New Zealands små og hyggelige provinsbyer, der man finner et stort utvalg av restauranter, butikker og spennende kulturtilbud. 
På "Mercer Quality of Living Survey", som er en liste over byer i verden med høyest levestandard, finner man Auckland på en fjerdeplass, hvilket vitner om at Auckland er en behagelig og trygg by å være i. 

Verdt å se
Den høyeste bygningen i New Zealand heter Sky Tower, er 328 meter høy og ligger i Auckland. Man kan gå opp i tårnet på 190 meters høyde, der det ligger en god restaurant med en ubeskrivelig utsikt.

Auckland Museum, der man fort bruker timesvis på å lære om New Zealands fascinerende historie, bl.a. om den opprinnelige maori-befolkningen.
Auckland Zoo, som har New Zealands største samling av dyr, med mer enn 120 forskjellige arter. Parken er utrolig flott, og et opplagt mål, spesielt hvis man reiser med barn.

Klima
Auckland har et varmt klima, med varme og fuktige somre og milde, fuktige vintre. De varmeste månedene er desember, januar og februar, mens det er kaldest i juni, juli og august. Det er ytterst sjelden at det snør i Auckland, men det faller en del regn året rundt. 

Valuta
New Zealand dollar (NZD)

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.