Karibien : Barbados (Windward Islands)
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

Barbados - Bridgetown

Destinasjoner og havner

Bridgetown er hovedstaden og den største byen på øystaten Barbados i Karibia. Byen har knappe 100 000 innbyggere, omtrent halvparten av hele øyens befolkning.
Bridgetown er en gammel engelsk koloniby, og det kan man fremdeles se på arkitekturen på mange bygninger, og på Trafalgar Square med Lord Nelson-statuen. Byen har tidligere vært et sentrum for handel, men i dag er turisme den store industrien for denne karibiske perlen. 

Verd å se
Lær litt historie, ved å besøke det tidligere militærfengselet som nå huser Barbados Museum & Historical Society.

Får man ikke nok historie, bør man ta turen forbi George Washington House, der den amerikanske president bodde en kort period av livet sitt, som det eneste sted noensinne utenfor USA.

Careenage, en tidligere skipshavn, men i dag et sjarmerende sted med gamle varehus som er gjort om til restauranter, barer og butikker.

Klima
Bridgetown har et tropisk klima, med varme temperaturer, omkring 30 grader året rundt. Takket være passat-vindene gjør milde briser byen litt kjøligere. Fra juni til januar er regntiden, mens det er tørt resten av året.

Valuta
Barbados dollars (BBD)

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.