Karibien : BASSETERRE, SAINT KITTS - NEVIS
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

St. Kitts og Nevis - Basseterre

Destinasjoner og havner

Basseterre er med sine ca. 15 000 innbyggere hovedstaden på øyen St. Kitts og Nevis, i De små antiller, som befinner seg i den østlige delen av Det karibiske hav. Byen er en av de eldste byene på De små antiller og ble oppdaget av britene i 1923, men kort etter overtatt av franskmennene i 1625, hvilket har gitt byen en spennende kolonihistorie, med kolonibygg og gamle fort. 

Verdt å se
Husk å besøke den 350 år gamle eiendommen Romney Manor, som en gang var eid av en britisk rikmann. Eiendommen har en fortryllende hage med eksotiske planter og et enormt afrikansk Saman-tre, som dekker en halv hektar og sies å være like gammelt som selve eiendommen.

Clay Villa & Plantation House & Gardens, der du kan besøke det vakre huset med den fantastiske utsikten og frodige, eksotiske hager.
Dive St. Kitts, der du kan lære å dykke i Det karibiske hav.

Klima
Basseterre ligger i et tropisk regnskogsklima. Det vil si at temperaturen er konstant året rundt, med en snittemperatur på ca. 27 grader. 

Valuta
Østkaribiske dollar (XCD) Amerikanske dollar (USD)

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.