Canada / New England : BOSTON, MA
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

USA - Massachusetts - Boston

Destinasjoner og havner

Boston har 625 000 innbyggere og er hovedstad og den største byen i den amerikanske delstaten Massachusetts. Boston består av mange forskjellige kvarterer og er en av de eldste og mest velstående byene i USA.
Boston er spesielt kjent for sine mange universiteter, som holder en standard som er ettertraktet verden over (Harvard, MIT m. fl.), og byen kan i tillegg skryte av å ha noen av landets beste idrettslag, hvilket naturligvis betyr storslåtte sportsarrangementer, som både lokale og besøkende finner minneverdige.  

 

Verdt å se
Følg "The Freedom Trail", som er en rød linje som går gjennom byen, forbi historiske museer, kirker osv. En svært fin måte å komme seg rundt i byens interessante områder og lære masse om Bostons historie. 
Boston har et stort utvalg av museer. Vi anbefaler spesielt Museum of Fine Arts, som alltid har en svært interessant separatutstilling. Sett av god tid til dette museet, for her er det absolutt mye å se.
Besøk det legendariske baseballstadionet Fenway Park, som i nesten 100 år har vært hjemmebanen til Boston Red Sox.
Ta en tur i vakre Boston Public Garden og nyt den grønne oasen og de flotte statuene.

 

Klima
Boston har et fuktig kontinentalt klima, med varme somre og kalde, snøfylte vintre. Om sommeren stiger temperaturen opp til et gjennomsnitt på 26 grader, mens vintermånedene kan bli svært kalde, under frysepunktet.

 

Valuta
Amerikanske dollar (USD)

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.