Australia / New Zealand : Brisbane (Australien)
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

Australia - Brisbane

Destinasjoner og havner

Brisbane ligger på østkysten av Australia og er med sine ca. 2 millioner innbyggere landets tredje største by. Brisbane ligger ved Brisbane River, som byen har navn etter, og er en levende by med mye liv, stemning og god atmosfære. Byen er et svært populært sted for turister og australiere, og er den raskest voksende byen i hele Australia. I 2009 ble Brisbane stemt inn på 16.-plass over verdens beste byer å bo i.


Verdt å se
Besøk familievennlige Southbank Parklands, der man får de beste forutsetninger for en dag ute i vakre omgivelser, med vann, strand og hyggelige gåturer.
Vil du handle, kommer du ikke utenom The Queen Street Mall.
I Lone Pine Koala Sanctuary kan man se og lære om Australias dyreliv, i Australias første fristed for koalabjørner.  

 

Klima
Brisbane har fint vær året rundt. Varme og klare somre fra desember til februar, der temperaturen ligger mellom 20 og 28 grader, og behagelige lune vintermåneder fra juni til august, med temperaturer på mellom 11 og 21 grader. I sommermånedene kan luftfuktigheten være høy, men med kjølig bris fra havet blir byen et behagelig sted å være.

 

Valuta
Australske dollar (AUD)

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.