Sør-Amerika : BUENOS AIRES, ARGENTINA
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

Argentina - Buenos Aires

Destinasjoner og havner

Buenos Aires er hovedstaden og den største byen i Argentina, med 2,9 millioner innbyggere (uten forsteder). Buenos Aires er en stor og variert sammensetning av historie, arkitektur, forretningsliv, mote, sport, dans, god mat, vin og mye mer.
Det er ikke grenser for hva man kan oppleve i tangoens hovedstad, som byr på mange livlige nabolag, hver med sin sjarme. Det største problemet er at uansett hvor mye tid man tilbringer i Buenos Aires, kunne man fint ha brukt mer.

Verd å se
Palermo - et stort område der man finner byens botaniske hage, parken Bosque de Parlermo og ikke minst Plaza Serrano, med sine mange butikker, restauranter og trendy barer.

Puerto Madero er et gammelt havneområde som har vært gjennom en enorm byfornyelse, og som i dag har blitt et moderne og velstående nabolag med skyskrapere, restauranter og nattklubber. Her ligger også den imponerende "Woman's Bridge".

La Boca er en deilig gamle bydel, med fargerike husfasader og et blomstrende kulturliv. Her er ikke minst tangoen i sentrum, i tillegg til fotballklubben Boca Juniors med sitt stadion "La Bombonera".

Klima
Buenos Aires ligger i et subtropisk klima, med somre som kan bli svært varme og fuktige, mens vintrene er milde. De varmeste månedene er desember, januar og februar, da gjennomsnittstemperaturen er på ca. 25 grader og luftfuktigheten er høy. I vintermånedene ligger temperaturen på rundt 10 grader, men det kan lett bli kaldere.

Været i Buenos Aires kan skifte fort, så selv om det er uvanlig, opplever byen til tider snø og ekstreme hetebølger.

Valuta
Argentinsk peso (ARS)

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.