Karibien : CHARLESTON, SC
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

USA - South Carolina - Charleston

Destinasjoner og havner

Charleston ligger på kysten ut mot Atlanterhavet i den amerikanske staten South Carolina. Byen er statens eldste og er fylt med historie, bl.a. fra den amerikanske borgerkrigen. I byens gamle kvarter kan man finne mange spennende museer og godt bevarte bygninger, samt livlige restauranter og barer. I tillegg er byen kjent for sin avslappede og tilbakelente kultur, med en høflig og imøtekommende befolkning.

 

Verdt å se
Ta en tur langs havnefronten i Charleston Waterfront Park. Her får du en fantastisk utsikt og en vakker park med trær og fontener, som er perfekt til avslapning.
Besøk Fort Sumter, som opprinnelig ble bygget for å beskytte langs kysten, men som i dag er mest kjent for sin rolle i den amerikanske borgerkrigen. Fortet ligger på en liten øy, men kan nås med fergeoverganger.
Se Charleston og South Carolinas fantastiske natur i plantasjen ved Middleton Place, ca. 25 km fra Charleston by.

 

Klima
Charleston har et fuktig subtropisk klima, med milde vintre og varme, fuktige somre. Det regner regelmessig året rundt, men mest om sommeren.

 

Valuta
Amerikanske dollar (USD)

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.