Karibien : Cozumel (Mexico)
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

Mexico - Cozumel

Destinasjoner og havner

Utenfor den meksikanske østkysten ligger øyen Cozumel, i det deilige karibiske havet. Øyen har ca. 100 000 innbyggere, hvorav ca. 75 000 bor i byen San Miguel De Cozumel. Øyen og byen er spesielt kjent som en yndet korstogdestinasjon, og et populært sted for de som vil snorkle og dykke.

Verd å se
I San Miguel de Cozumel finner man både et stort utvalg av restauranter for enhver smak, samt diskoteker, barer og kinoer.

Chankanaab Park gir deg muligheten til å oppleve den undersjøiske verdenen tett på, vet å bl.a. svømme med delfiner og sjøløver. Passer for barn og voksne.
Paradise Beach har alt man trenger. En lekker strand, svømmebasseng, god mat, vennlig personale og en rekke vannaktiviteter for både voksne og barn.

Klima
Cozumel har et tropisk monsunklima med temperaturer mellom 25 og 30 grader, året rundt. Tørketiden er kort, fra februar til april, mens regntiden dekker de fleste av årets måneder. Spesielt i september og oktober kan det bli en del nedbør.

Valuta
Meksikanske pesos (MXN)

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.