Dubai/Emiratene : Dubai (De Forenede Arabiske Emirater)
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

De forente arabiske emirater - Dubai

Destinasjoner og havner

Dubai ligger på Den arabiske halvøy, i den sørlige delen av Den persiske golf, og er den mest befolkede byen i de syv emiratene som utgjør De forente arabiske emirater, med ca. 2,1 millioner innbyggere.
Dubai er en meget moderne, liberal og velstående by, med muligheter der kun fantasien setter grenser En stor oase i ørkenen, fylt med ekstrem luksus, fornemme restauranter, de beste handlemulighetene og imponerende byggverk (bl.a. verdens høyeste bygning, Burj Khalifa 829 m.).

 

Verdt å se
Opplev utsikten fra verdens høyeste bygning, Burj Khalifa på 829 meter. Ganske enkelt et must å oppleve. Er man lur, lønner det seg å bestille en tur opp i bygningen på forhånd, hvis man vet hvilken dag man ankommer. Da sparer man både ventetid og penger.
Gå heller ikke glipp av fontenene i bunnen av Burj Khalifa, som på imponerende vis spruter vann 150 meter opp i luften, i et imponerende vann-, lyd- og lysshow.
Prøv vannskliene i Wild Wadi vannpark. En morsom måte å bruke tiden på, for både barn og voksne.
Herfra ser man også Burj Al Arab (arabernes tårn), der man kan komme opp og nyte en ettermiddagste og betrakte utsikten ut til Den persiske gulfen.

Klima
Dubai ligger i et varmt ørkenklima, der solen skinner året rundt. Om sommeren er det utrolig varmt, med temperaturer på rundt 35-40 grader, mens vintrene er noe mildere, selv om temperaturen fortsatt ligger på rundt 20 grader.


Valuta
De forente arabiske emirater Dirham (AED)

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.