Afrika : DURBAN, SOUTH AFRICA
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

Sør-Afrika - Durban

Destinasjoner og havner

Durban ligger øst i Sør-Afrika og er med sine 3,5 millioner innbyggere (inkludert omliggende forsteder) landets tredje største by, og den største byen på hele Afrikas østkyst. I tillegg til en stor og travel havn er byen spesielt kjent for sine vakre hvite sandstrender, som hvert år lokker badegjester og surfere som vil hygge seg i det vakre indiske hav.

 

Verdt å se

Shaka Marine World gir deg muligheten til å oppleve et spennende utvalg av tropiske havdyr, som f.eks. haier, pingviner og delfiner.
Stress ned i Durban Botanical Gardens og nyt litt mat på en av de små kafeene
Moses Mabidha Stadium, som er et enormt sportstadion. Utenfor bygningen er de ten SkyCar som tar deg opp til en fantastisk utsikt over Durban.

 

Klima

Durban har et fuktig subtropisk klima, med høye temperaturer hele året. I sommermånedene, januar, februar og mars, kan man forvente opptil 30 grader, mens vintermånedene, juni, juli, august og september har temperaturer på rundt 20 grader.

 

Valuta

Sør-Afrikanske rand (ZAR)

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.