Karibien : FORT DE FRANCE, MARTINIQUE
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

Martinique - Fort de France

Destinasjoner og havner

Fort-de-France ligger i Det karibiske hav, på den franske øyen Martinique, litt nord for Trinidad og Tobago. Byen ligger på øyens vestkyst i Fort-de-France-bukten, der byens havn i mange år har stått for eksport av råvarer som bl.a. rom, sukker, frukt og kakao. 

Verdt å se
Fort Saint-Louis. Fortet ligger ved innseilingen til Fort-de-France, som ble bygget i midten av det 17. århundre, for å beskytte byen ot angrep. I dag er store deler av fortet omgjort til museum.

Balata Gardens er en botanisk hage ca. 10 km fra byen, der man kan ta seg en betagende spasertur i vakker natur, blant eksotiske planter og blomster.
Bibliothéque Schoelcher. Kort fra havnen ligger dette arkitektonisk vakre biblioteket, som utvilsomt er byens vakreste bygning og så absolutt verd et besøk.

Klima
Et tropisk klima med varme stabile temperaturer over 25 grader, som un varierer med 5 grader året rundt. Passatvinder blåser inn over byen og holder den behagelig avkjølt selv på de varmeste dager.

Valuta
Euro (EUR)

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.