Middelhavet : Funchal (Madeira)
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

Portugal - Madeira - Funchal

Destinasjoner og havner

Funchal er den største byen på den portugisiske øyen Madira, som ligger et godt stykke utenfor kysten av Marokko, i Atlanterhavet. Det finnes omtrent 100 000 innbyggere i byen, som har vært øyens hovedstad i mer enn fem århundrer.
I tillegg til å være en av de vakreste byene i Portugal, har Funchal også en sjarmerende kultur og ligger midt i et fascinerende landskap, med fantastiske bademuligheter, dramatiske klipper og frodige naturreservater.

Verd å se
Monte-svevebanen. Fra Funchal går en svevebane opp til landsbyen Monte, der man får en enestående utsikt over byen og landskapet.

Madeiras botaniske hager. Et passende besøk for deg som tar svevebanen opp til Monte. Her kan du oppleve frodige trær og blomster, og nyte vakker utsikt. Husk å ta med kamera.

Sé Catedral Funchal. Denne ligger i Funchal sentrum og er byens best besøkte monument.

Klima
Funchal ligger i et mildt subtropisk klima med temperaturer mellom 20 og 25 grader året rundt. Det er varmest i juni, juli og august.

Valuta
Euro (EUR)

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.