Karibien : GEORGE TOWN, CAYMAN ISLANDS
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

Caymanøyene - George Town

Destinasjoner og havner

Cayma-nøene ligger i det vestlige karibiske hav og er et oversjøisk territorium som tilhører Storbritannia. Hovedstaden på Caymanøyene er George Town, som ligger på Grand Cayman – den største av de tre Caymanøyene. George Town har et innbyggertall på omkring 27 000 og er kjent for å ha noen av verdens beste sandstrender. Korallrevet rundt Caymanøyene tiltrekker seg hvert år flere tusen dykkere.

Verd å se
Seven Mile Beach er en av verdens fineste sandstrender. Den ligger på vestkysten nord for George Town. Herfra kan man ta drosje eller buss for et rimelig beløp. På Seven Mile Beach finner ud rike muligheter til å snorkle, dykke eller underholde seg med vannsportaktiviteter – eller bare nyte det varme vannet, som hele året ligger stabilt på 27-28 grader.

I George Town er den idylliske havnen pyntet med gamle, fargerike kolonibygninger, som ligger side om side med små, nyoppførte hoteller, som lojalt supplerer den oversjøiske kulturen. En spasertur gjennom byen med sine sjarmerende restauranter og grønne omgivelser er en opplevelse verd.

Klima
Klimaet på Grand Cayman er typisk karibisk og stabilt hele året. Temperaturen ligger på 31-32 grader om dagen og 22-25 om natten. Det kommer ikke mye nedbør, men i så fall skejr det mellom mai og oktober.

Valuta
Cayman Island Dollar (KYD)

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.