Karibien : Guadeloupe (Leewardøerne)
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

Guadeloupe - Pointe-�-Pitre

Destinasjoner og havner

Pointe-á-Pitre er den største byen på Guadeloupe, et oversjøisk fransk departement i Det karibiske hav. Byen har ca. 18 000 innbyggere og er en trivelig gammel koloniby, grunnlagt i det 17. århundre, etter sigende av en portugisisk sjømann ved navn Pitre, som bosatte seg der.
Pointe-á-Pitre kan ikke tilby verdensberømte severdigheter, men derimot karibisk sjarm, med hvite, palmekledte sandstrender, det deilige karibiske hav, fargekledte innbyggere og shoppingmuligheter og hyggelige markeder med tropiske matvarer.

Verd å se
Place de la Victoire. En flott plass ut mot den livlige havnefronten.

Ved havnefronten finner du også dem mange butikkene som byen har, til tross for sin størrelse, og det lokale markedet, med krydder, tøy og mye mer. Du kan også gå etter Centre Saint John Perse, der du finner et stort utvalg av spennende spesialforretninger.
Schoelcher-museet. Et museum dedikert til Victor Schoelcher, som kjempet mot forhistoriens slaveri på Guadaloupe.

Klima
Point-á-Pitre har et tropisk klima, i likhet med det meste av Karibia, med høye temperaturer mellom 25 og 30 grader, og med jevnt fordelt regn fra desember til juni, men med større fare for nedbør og orkaner mellom juli og november.

Valuta
Euro (EUR)

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.