Hawaii : Honolulu (U.S. Hawaii)
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

USA - Hawaii - Honolulu

Destinasjoner og havner

Ingen sted i verden er som Hawaii. Den lille øygruppen i Stillehavet ligger langt fra de store kontinentene, og selv om den er en stat i USA, merker man kun Hawaiis helt enestående naturlige elementer, med dramatiske fossefall, frodige regnskoger og blomstrende hager. Honolulu ligger på øyen Oahu og er den største bye og hovedstaden i Hawaii. Den fantastisk vakre byen er Hawaiis forretningssentrum og hjemsted for nesten en million innbyggere.

 

Verdt å se
Honolulu er også hjemstedet til en av verdens mest berømte strender – Waikiki Beach. Stranden med den kritthvit sanden og de høye bølgene er et valfartssted for turister, og selv om stranden kan være full, så det er klart verdt et besøk om man ønsker å sole seg, bade eller prøve seg med et surfebrett.
I bussavstand på den vestlige delen av Honolulu ligger Pearl Harbor-havnensom i 1941 ble bombet av japanske militære og som sendte USA i 2. verdenskrig. Havnen er i dag fortsatt flåtebase, med ulike museer og minnesmerker.

Klima
Honolulu har et vanlig tropisk klima, med svært få temperaturendringer i løpet av året. Om sommeren er temperaturen i gjennomsnitt på 27-32 grader, og resten av årets måneder, når det faller mest regn, ligger temperaturen på rundt 19-24 grader.

 

Valuta
Amerikanske Dollar (USD)

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.