Middelhavet : Ibiza (Spanien)
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

Spania - Ibiza

Destinasjoner og havner

Den henrivende grønne øyen Ibiza har i mange år vært kjent for sine store hvite sandtrenger og det klare badevannet i Middelhavets bølger. Strendene er kjent for å bære blant de vakreste i Middelhavet, og øyen har i mange år hatt rykte på seg for å være de unges favorittøy for festing. Liggende mellom Costa del Sol på Spanias fastland og den større øyen Mallorka har Ibiza samtidig en stor historisk betydning, og den er nå et fasjonabelt sted for kulturinteresserte og livsnytere.

 

Verdt å se

Cruiseskipene ligger som regel til i Passeig Maritim, og herfra er det gangavstand til den gamle bydelen, Dalt Vila, der øyens sentrale område sa Marina ligger. Ibiza kalles også «den hvite øyen», på grunn av øyens mange hvitkalkede hus, og byen Ibiza er en en typisk spansk kystby, med en vennlig og imøtekommende befolkning.
Her har du rike muligheter til å slappe av på en av de mange strendene og besøke de små øyene rundt Ibiza, og de hyppige buss- og båtforbindelsene gjør det lett å ta seg rundt på øyen.
Øyens mange markeder har kunsthåndverk fra lokale kunstnere, med alt fra malerier til smykker, og er også verd det besøk, men kan være farlig for lommeboken.
I Dalt Vila kan man også besøke det arkeologiske museet, der man kan oppleve kunstverk fra øyen, som spenner fra forhistorisk tid til det 15. århundre.

 

Klima

Ibiza har svært behagelig temperatur, året rundt. De varmeste månedene er fra juli til september, når gjennomsnittstemperaturen ligger på mellom 27-30 grader, mens gjennomsnittstemperaturen i vintermånedene fra desember til mars ligger på 8-10 grader.

 

Valuta

Euro (EUR)

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.