Sør-Amerika : Ilhabela (Brasilien)
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

Brasil - Ilhabela

Destinasjoner og havner

Ilhabela er en grønn og frodig fjelløy utenfor kysten av São Paulo. Den har lenge vært ansett som områdets naturparadis, og 'Ilhabela' betyr faktisk «vakker øy» på portugisisk. Stedet er kjent for sine skogkledte fjell og sine forførende strender.

Verd å se
Siden øyen ble oppdaget av Américo Vespucio i 1502, har Ilhabela vær en skanse mot utenlandske sjøfarere, pirater, slaveri og smuglere. I dag er det meste av øyen et statlig reservat, der de uberørte strendene og den farefulle regnskogen fortsatt er intakt. Mange av strendene kan kun nås med båd, så fra cruiseskipene kan man oppleve den naturlige skjønnheten på nært hold.

Det er naturligvis også gode muligheter for å nyte strendene fra helt tett hold. Curral Beach, Baia de Castelhanos Beach og Bonete Beach er noen av de mest berømte, men også Jabaquara Beach anbefales – spesielt hvis du er glad i velvære. Ifølge folketroen har det sandaktige mudderet på Jabaquara Beach medisinske egenskaper og er både helbredende for muskelsmerter og lindrende for hjernen.
Når du besøker Ilhabela, bør du absolutt smake på de lokale rekene. Ilhabela er nemlig berømt for de beste rekene i hele Brasil, og du finner dem nesten over alt, servert på mange ulike måter. En annen spesialitet er nyfanget tunfisk.

Klima
Tropisk regnskogklima med gjennomsnittstemperaturer på 24-28 grader, hele året.

Valuta
Brasiliansk Real (BRL)

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.