Middelhavet : Marseille (Frankrig)
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

Frankrike - Marseille

Destinasjoner og havner

34 gange har Marseille fått æren av å være enten start- eller målby for en etappe i verdens største sykkelritt, Tour de France. Det skulle bare mangle, for Marseille er Frankrikes nest største by og hovedbyen i Côte d’Azur-regionen Provence, men også fordi denne gamle havnebyen er en av de eldste, mest mangfoldige og kosmopolitiske i Europa. Havnen er landets viktigste og har forbindelser til Italia, Spania og Afrika, og omtales ofte som ”Port d’Afrique”.

Verd å se
Fra den gamle havnen Vieux Port kan du ta et turisttog rett opp til den store og majestetiske kirken Notre Dame de la Garde. Herfra får du en imponerende utsikt over byen. I gamle dager pleide fiskerne i Marseille å få båtene sine velsignet i kirken, og det henger fortsatt mange båter til pynt i kirken.

For de kultur- og historieinteresserte kan Marseille by på mange spennende museer, bl.a. Musée d'Archéologie Méditerranéenne, som på 1600-tallet var et hjem for tiggere, men som nå huser arkeologiske oppdagelser fra grekerne, romerne og egypterne.

Den trendy delen av Marseille finner du rundt le Cours Julien og Place Jean Jaurès, der det er rike muligheter for shopping og café- og restaurantbesøk.

Klima
Marseille har et middelhavsklima med varme, tørre somre og milde, regnfulle vintre.

Valuta
Euro (EUR)

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.