Australia / New Zealand : Melbourne (Australien)
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

Australia - Melbourne

Destinasjoner og havner

Melbourne er Australias mest populære metropol, etter Sydney. Melbourne er hovedstaden i staten Victoria, og det er her landets kulturliv blomstrer. Byen ligger vakkert til i Port Phillip Bay, og elven Yarra skjærer gjennom byen. Med sine 4 millioner innbyggere er den vakre byen en smeltedigel av kultur, attraksjoner og restauranter i overflod.

Verd å se
Ta en rundtur med gratistrikken City Circle Tram for å besøke unike severdigheter som f.eks. den kongelige botaniske hage og Healesville-reservatet, der det vrimler av lokale dyrearter. I South Gate-området finnes et vel av restauranter, barer og dansesteder, pluss at du her har den flotteste utsikten mot Melbournes skyline på den andre siden av elven.

Klima
Melbourne har et temperert kystklima med skiftende vær. Gjennomsnittstemperaturen varierer i løpet av året mellom 20 og 10 grader. Det er vinter i juni, juli og august, og sommer i november, desember og januar..

Valuta
Australske Dollars (AUD)

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.