Sør-Amerika : Montevideo (Uruguay)
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

Uruguay - Montevideo

Destinasjoner og havner

Havnebyen Montevideo, som er Uruguays hovedstad, ligger ved Atlanterhavet og er en hektisk by med 1,3 millioner innbyggere. Hovedstaden er en virkelig kulturperle, med mange vakre bygninger og arkitektur fra kolonitiden, og vil man dyppe tærne kan byen samtidig by på flotte strender langs den berømte kystveien La Rambla. Det kryr av restauranter og cafeer, og når solen har gått ned, blir det liv i de mange nattklubbene, der det spilles opp til tango og festlige kveldstimer.

Verd å se
Det kan varmt anbefales å tilbringe en formiddag i gamlebyen, Ciudad Vieja. Side om side ligger kirker, museer og teater i en herlig blanding med spennende butikker. Et besøk her kan gjerne avsluttes med en lunsj på markedet, hvor man bør prøve en kjøttrett. Det sies nemlig at Uruguay har verdens beste kjøtt. 

Trenger man ro, kaller La Rambla, som er den 20 km lange kystveien med flott utsikt mot Atlanterhavet, som er perfekt for turgåere, joggere, syklister og skatere.

Klima
Montevideo har et subtropisk klima, hvilket betyr varme somre og kalde vintre. Det er varmest i januar og kaldest i juni. Fra oktober til mars er temperaturen mellom 18 og 23 grader, mens den mellom april og september faller til 10-17 grader.  Om høsten er det størst mulighet for regn.

Valuta
Uruguayansk peso (UYU)

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.