Dubai/Emiratene : Muscat (Oman)
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

Oman - Muscat

Destinasjoner og havner

Muscat er som tatt ut av fortellingen 1001 natt. Byen er det lille sultandømmet Omans hovedstad, med 800 000 innbyggere. Byen byr på arabisk mystikk, flotte hoteller og severdige kulturelle opplevelser. Fordi Muscat ligger mot kysten ved det arabiske hav, er den omringet av flotte fjell, ettertraktede badestrender og varmt havvann.

Verdt å se
Muscat har alt. Flotte strender med hoppende delfiner, gode restauranter og en by som oser av både gammel og moderne arabisk kultur. Ta en tur i soukhen og møt den omanske befolkningen når de handler, og legg turne forbi «Den nye moskeen», som er byens kjennetegn og med en overdådig samling silketepper, krystallysekroner og italiensk marmor.
På byens historiske museum får du en god mulighet til å komme nærmere på landets historie.
Sultanens palass, der ligger omgitt av to gamle portugisiske festninger, er et absolutt must, så kan du avslutte en spennende dag i Muscat med en kveldstur på Cornichen – byens vakre havnepromenade.

 

Klima
Muskat har varmt klima hele året, med svært lite regn. Regner det, skjer det som regel i januar. Til gjengjeld kan temperaturene nå opptil 50 grader pluss fra mai til september, mens gjennomsnittstemperaturene resten av året ligger på omkring 30 grader.

 

Valuta
Oman Rial (OMR)

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.