Middelhavet : Mykonos (Grækenland)
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

Hellas - Mykonos

Destinasjoner og havner

Den lille populære greske øyen Mykonos ligger i Egeerhavet, like ved kysten av Tyrkia. Mykonos er kun 85 kvadratkilometer stor og har 6000 innbyggere, hvis knutepunkt er havnebyen Mykonos. Som så mange andre greske øyer er Mykonos kjent for sine vidunderlige gyldne strender, de skinnende hvite bygningene og det turkisblå havet. Det er stor forskjell på nord- og sørsiden av øyen. Den nordlige delen er kjent for fred og ro, i motsetning til den sørlige delen, der det er det ville nattelivet som trekker.

Verdt å se
Øyen tiltrekker seg hovedsaklig et ungt publikum, med et fargerikt natteliv og aktivt strandliv, med vannski, jetski, windsurfing og riding. Men det er også annet å finne på. Man kan seile ut til den lille øyen Delos, som har en helt fantastisk arkeologisk utgravning, der selve seilturen er en opplevelse i seg selv.
Liker du å shoppe, bør du tilbringe dagen på Matoyianni Street, byens hovedgate. Her finnes mange lokkende butikker, men ta med penger, for her er det dyrt. I den roligere delen av byen ligger Paraportiani Kirke, som er verd et besøk.

 

Klima
Mykonos har et behagelig klima, med varme somre og lit kaldere vintre, med svært lite regn. I sommermånedene fra mai til oktober er gjennomsnittstemperaturen ca. 26 grader, og i vintermånedene når ikke temperaturen under 10 grader.

Valuta
Euro (EUR)

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.