Karibien : Nassau (Bahamas)
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

Bahamas - Nassau

Destinasjoner og havner

Nassau ligger på øyen New Providence og er Bahamas’ sjarmerende hovedstad med ca. 250 000 innbyggere. Byen ble grunnlagt av britene i midten av det 17. århundret, under navnet Charles Town, men ble omdøpt til Nassau i 1695. Her finner man et eldorado av muligheter for shopping, mat og sightseeeing, spesielt langs travle Bay Street, og man kan slappe av på kilometervis av vakre strender. Vær oppmerksom på at man her kjører på venstre side, akkurat som i England.

Verd å se
Man kan fort få hele dagen til å gå på Blue Lagoon Island, som har den flotteste stranden, med unike muligheter til å snorkle og oppleve det levende korallrevet. Vil man heller ha hodet over vannet enn under, kan man svømme med lekne delfiner.

I selve byen bør man legge turn forbi det berømte British Colonial Hotel, kjent fra to James Bond-filmer. I tillegg til et lite kunstmuseum har Nassau et interessant piratmuseum, der man kommer tett på både sannheter og myter om livet som pirat.. Museet er en artig opplevelse for hele familien.


Klima
Det behagelige tropiske klimaet gir varme dager året rundt. Om sommeren er gjennomsnittstemperaturen på 32 grader, og i vintermånedene mellom 23-27 grader.


Valuta
Bahamas Dollars (BSD)

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.