Karibien : NEW YORK CITY, NY
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

USA - New York - New York

Destinasjoner og havner

“Verdens sentrum”, “Byen som aldri sover”, “The Big Apple”, ja, kjært barn har mange navn, og New York er virkelig et kjært barn. Byen er USAs mest folkerikt, med ca. 8,5 millioner innbyggere, og trenger neppe noen videre introduksjon. Manhattan, Times Square, Central Park, Empire State Building, Frihetsgudinnen, og slik kan man fortsette. Du får alt i New York, enten du vil på verdensberømte museer, hippe sushibarer, hyggelig jazzcafeer, se en forestilling på Broadway, få uforglemmelig panoramautsikt eller slappe av i Central Park.

Verd å se
Central Park. Byens lunge og verdensberømte park, som ligger på Manhattan. Ikke gå glipp av en gåtur i denne parken, som du sikkert vil kjenne igjen far en lang rekke filmer.

Empire State Building. Den kjente skyskraperen i art-deco-stil, som i 23 år var verdens høyeste bygning. Derfra får du en fantastisk utsikt over hele Manhattan.

Times Square. Krysset mellom 7th Ave og Broadway utgjør her verdens navle, der et hav av mennesker og lysende reklameskilt møtes.
Frihetsgudinnen. Et av USAs mest fotograferte og berømte landemerker, som ønsker deg velkommen fra sjøsiden av New York.

Klima
Klimaet i New York byr på temperaturer rundt frysepunktet i vintermånedene, mens de ligger mellom 20 og 25 grader i sommermånedene, og gjerne kryper enda høyere opp, mot 30 grader. 

Faktisk ligger New York i det subtropiske klimabeltet på samme breddegrad som Napoli og Madrid, men på grunn av kald vind fra det indre nordamerikanske kontinent er vintrene like kalde som i Danmark.

Valuta
Amerikanske dollars (USD)

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.