Karibien : ORLANDO-BEACHES-PORT CANAVERAL, FL
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

USA - Florida - Port Canaveral

Destinasjoner og havner

På den amerikanske østkysten, i staten Florida, ligger Port Canaveral, en av verdens travleste cruiseskiphavner. Byen den tilhører heter Cape Canaveral og er spesielt kjent som hjemstedet til USAs oppskytingsrampe - John F. Kennedy Space Center. Det er ikke tilfeldig at kystlinjen kalles the «Space Coast», så her kan man forvente mange severdigheter med romfart som tema.

Verdt å se
I Cape Canaveral ligger Kennedy Space Center Visitor Complex. Her kan du se romskip, romkapsler og alt som hører med. En sann fornløyelse for folk i alle aldre, og samtidig svært lærerikt.
U.S Air Force Space & Missile Museum.
Vil man en tur på stranden, ligger Cocoa Beach 30 minutters kjøring fra Port Canaveral, som er en strand som foretrekkes av både lokale og turister.
Orlando ligger heller ikke langt fra Port Canaveral, og her finner man bl.a. Disney World, Universal Studios Orlando og SeaWorld Orlando.

Klima
Subtropisk klima med to årstider. En varm og regnfull sesong som varer fra mai til slutten av september, da temperaturen i gjennomsnitt ligger over 25 grader, og en tørr og mild sesong fra slutten av oktober til april, der temperaturen ligger på mellom 15 og 20 grader. 

Valuta
Amerikanske dollars (USD)

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.