Fra København : Oslo (Norge)
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

Norge - Oslo

Destinasjoner og havner

Oslo er Norges hovedstad og største by, med ca. 625 000 innbyggere. Byen ligger i vakre omgivelser i Oslofjorden, i den sørlige delen av Norge, og kan skryte av å være en moderne kulturell storby, med interessante museer, hippe barer, lekre spisesteder og gode shoppingmuligheter. Samtidig er Oslo et godt utgangspunkt for gå- og skiturer i naturen rundt, bare noen stopp med T-banen fra sentrum.

 

Verdt å se
Ta en spasertur i Vigelandsparken, for å beundre de mange imponerende skulpturene.
Oslo Operahus. Nordens flotteste operahus, som har en fantastisk uttenkt arkitektur som gjør det mulig for besøkende å gå opp på sidene og taket av operahuset, der man får god utsikt over Oslofjorden. 
Et av Oslos mange spennende museer. For eksempel Vikingskipmuseet, Munch-museet, Kon-Tiki-museet eller Astrup Fearnley-museet for Moderne Kunst.

 

Klima
Til tross for sin nordlige beliggenhet i kontinentalt klima er været i Oslo relativt mildt, takket være den lune Golfstrømmen. I sommermånedene er temperaturen mellom 20 og 25 grader, mens vintermånedene har temperaturer rundt frysepunktet.

 

Valuta
Norske kroner (NOK)

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.