Middelhavet : PIRAEUS (ATHENS), GREECE
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

Hellas - Piraeus (Athen)

Destinasjoner og havner

Piræus ligger på det greske fastlandet, ut mot Egeerhavet, der den er havnebyen til hovedstaden Aten, som ligger ca. 10 km unna. 
Athen har mellom 3 og 4 millioner innbyggere (med forsteder) og anses for å være en av verdens eldste byer, med en enorm historisk betydning for den vestlige verdens utvikling. Derfor kan man i Aten oppleve storslåtte historiske severdigheter som de fleste vil nikke gjenkjennende til, samt en moderne kosmopol med velsmakende spisesteder, hyggelige greske tavernaer, butikker, cafeer, museer og mye, mye mer.

Verd å se
Akropolis. Navnet betyr «høy by», hvilket understreker stedets beliggenhet, på en høy bakketopp med utsikt over Aten. Her kan man oppleve et hellig område med gamle ruiner, som viser de gamle grekernes avanserte arkitektur. Uten tvil et must-see.

I Akropolis får man bl.a oppleve Parthenon-tempelet. Vet vakkert gammelt tempel som er Atens kjennemerke, oppført 447-438 f.kr.
Besøk også det moderne Akropolis Museum, som er bygget over gamle ruiner. Et underholdende museum som formidler historiens vingesus på en interessant måte.
Etter flere timers historisk opplysning og fascinerende arkitektur får man garantert lyst på en matbit eller noe godt å drikke. Da anbefales det gamle markedet ved Monastiraki. Markedet ligger i kort avstand fra Akropolis og byr på mye liv, gode greske tavernaer og spennende butikker.

Klima
Athen har et subtropisk klima med varme sommermåneder, der temperaturen ligger mellom 25 og 30 grader. Vintrene er milde, med temperaturer mellom 10 og 15 grader.

Valuta
Euro (EUR)

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.