Karibien : PORT EVERGLADES, UNITED STATES
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

USA - Florida - Fort Lauderdale

Destinasjoner og havner

Fort Lauderdale ligger i den amerikanske solskinnsstaten Florida, ved Atlanterhavet, ca. 40 km fra Miami. Byen har et innbyggertall på 170 000 og er særlig kjent for sine mange kanaler, som har gitt byen tilnavnet «Amerikas Venezia». I tillegg byr Fort Lauderdale på lekre strender og ikke minst på dem ange lystbåtene som pryder kanalene.

Verd å se
Fort Lauderdale Beachfront. Hopp en tur i bølgene eller gå en tur langs den myke stranden ved Fort Lauderdales havnefront, der du også finner restauranter og cafeer.

Las Olas Boulevard.  En lang gate full av butikker, restauranter og cafeer. Gaten er spesielt fin om natten ,da den er lyst opp og har en deilig sommerstemning.
Everglades Holiday Park. Opplev de fascinerende alligatorene på tett hold i denne parken, der ”Gator Boys”, et berømt tv-program fra Discovery Channel, hører til.

Klima
Tropisk klima med varme temperaturer året rundt. Det er varmest i juni, juli og august, da temperaturen ligger mellom 25 og 30 grader. Det er imidlertid litt mildere i desember, januar og februar, med temperaturer rundt 20 grader.

Valuta
Amerikanske dollars (USD)

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.