Canada / New England : QUEBEC CITY, CANADA
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

Canada - Quebec - Quebec City

Destinasjoner og havner

I det østlige Canada, ved St. Lawrence River ligger den vakre byen Quebec City, som er hovedstad i delstaten Quebec. Quebec City er en av de eldste europeiske besittelsene i Nord-Amerika, først styrt av franske kolonister på starten av 1600-tallet, noe som kan ses tydelig på de gamle bymurene og det historiske sentrum. I dag bor det ca. 520 000 i byen (uten forsteder), og hovedspråket er fortsatt fransk, selv om de fleste også snakker og forstår engelsk.

Verd å se
Quebec Old Town, Basse-Ville kvarteret. Byens fortryllende gamle sentrum, omgitt av steinmurer som i sin tid ble bygget av franske og engelske kolonister. Her finner man i dag et stort utvalg av butikker, barer, gode spisesteder og ikke minst en masse vakre bygninger.
Montmorency Falls. I utkanten av byen ligger den enorme fossen Montmorency, ett av byens kjennemerker.
Chateau Frontenac. Et helt ubeskrivelig flott hotell, som man ikke kan unngå å rette blikket mot. Hvis man ikke har tid til overnatting, kan man nøye seg med å ta en drink i hotellbaren eller en gåtur på "Dufferin Terrace", en vakker promenade som går langs hotellet.

Klima
Quebec City har et fuktig kontinentalt klima, noe som kjennetegnes av store temperatursvingninger over de fire årstidene. I sommermånedene ligger de høyeste gjennomsnittstemperaturene på 22-24 grader, mens vintermånedene er svært kalde, med temperaturer godt under frysepunktet.

Valuta
Canadiske dollars (CAD)

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.