Karibien : SAN JUAN, PR
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

Puerto Rico - San Juan

Destinasjoner og havner

San Juan er hovedstaden og den største byen i den karibiske øystaten Puerto Rico. Byen er hjemsted for knappe 400 000 innbyggere og ligger på nordsiden av Puerto Rico. San Juan er en gammel spansk koloniby som ble grunnlagt i 1521. Den er dermed den nest eldste kolonibyen i Amerika, etter Santo Domingo. Det betyr naturligvis at byen er full av historie og vakre gamle byggverk, hvilket i samspill med det moderne bylivet og den omkringliggende tropiske naturen gjør San Juan til en ettertraktet reisedestinasjon.

Verd å se
Old San Juan. Den gamle historiske bydelen, hvor man kan slentre rundt i de gamle gatene og oppleve de mange flotte kolonibygningene. Du bør ikke minst se de gamle festningene "El Castillo de San Felipe del Morro" og "El Castillo de San Cristóbal", som ligger i forlengelsen av den gamle bydelen. Catedral de San Juan. Byens gamle katedral, som er et flott eksempel på den gamle koloniarkitekturen. Katedralen er ikke stor, men verd et besøk. Paseo de la Princesa. En gangvei langs den gamle bymuren, der man kan nyte havutsikten og spise på de små nærliggende restaurantene. 

Klima
Tropisk monsunklima med temperaturer mellom 25 og 30 grader året rundt. Regnet er fordelt ganske jevnt gjennom året, men i januar, februar og mars vil man oppleve minst nedbør. 

Valuta
Amerikanske dollars (USD)

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.