Fra København : Sankt Petersborg (Rusland)
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

Russland - Sankt Petersburg

Destinasjoner og havner

Sankt Petersburg, tidligere Petrograd og Leningrad, ligger i det nordvestlige Russland, ved utløpet av elven Neva, og ut i Finskebukten. Sankt Petersbsrg er Russlands nest største by, med hele 5 millioner innbyggere, og anses for å være en av verdens vakreste byer, med sine mange fantastiske byggverk, broer og praktfulle kanaler. Byen har også en imponerende historie, hvilket de tre navneperiodene i seg selv vitner om. 

Verd å se
Vinterpalasset. Det verdensberømte palasset i Sankt Petersburg, der også en tidligere tsar i sin tid bodde. Palasset huser i tillegg Eremitagemuseet, som inneholder en av verdens største kunstsamlinger. 
Oppstandelseskirken, også kjent som Blodskirken, som ble bygget til ære for Alexander II av Russland, som ble myrdet på plassen foran kirken i 1881. Kirken kjennetegnes av sin flotte fasade og fargerike spir. 
Peterhof-palasset. Enda et virkelig praktfullt palass, med en stor fontene og tilhørende hagekompleks. Palasset kalles ofte det "Russiske Versailles".

Klima
Fuktig kontinentalt klima som kjennetegnes av varme og fuktige somre og lange, kalde vintre. Temperaturene ligger i sommermånedene på rundt 20 grader, mens vintermånedene byr på temperaturer under frysepunktet. 

Valuta
Russiske rubler (RUB)

 

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.