Middelhavet : Santorini (Grækenland)
img priceGuarantee
23 96 09 24
Ring eller skriv for forespørsel eller booking
Se åpningstider under kontakt 

Hellas - Santorini

Destinasjoner og havner

Santorini, også kalt Thera, er en gresk vulkanøy som ligger sentralt blant de greske øyer, mellom Hellas og Tyrkia. Det bor ca. 15 000 på den unike klippeøyen, og som er kjennetegnet av sine tradisjonelle hvite kalksteinshus, fantastiske utsikt og den aktive vulkanen som har satt sitt unike preg på landskapet gjennom årtusener. Akkurat som på mange andre greske øyer kan man selvsagt også på Santorini nyte et glass vin og en lokal fiskerett på en av de mange tavernaene som man finner i alle byene på øyen.

Verd å se
Det er landskapet som er den store severdigheten på Santorini, og en av de populære vandrerutene går mellom byene Fira og Oia, en avstand på ca. 10 km. Turen er ikke så anstrengende, og man får oppleve det helt spesiell landskapet på Santorini, samt den enestående solnedgangen fra byen Oia. Man kan ta bussen tilbake. 
Amoudi-bukten. En vakker klippebukt som ligger under byen Oia. Nyt utsikten, gå litt i butikkene og spis nyfanget fisk på byens tavernaer. 
Stranden Perissa. Ta en dukkert i Middelhavet fra den vulkansorte sandstranden. 
Museum of Prehistoric Thera. 

Klima
Varmt middelhavsklima med temperaturer mellom 25 og 30 grader i sommermåneder, og temperaturer mellom 10 og 15 grader i vintermånedene. 

Valuta
Euro (EUR)

 

Destinasjoner

Prisene er per person og basert på 2 personer i lugaren.
Prisene og ledigheten oppdateres flere ganger om dagen direkte fra rederienes systemer, og MyCruise tar forbehold for feil og utsolgte reiser.